Skip to main content

Έκλεψε 60.000 ευρώ από σταθμευμένο όχημα τη Χαλκιδική

Συνελήφθη για την υπόθεση της κλοπής των χρημάτων ένας 45χρονος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο όχημα σε περιοχή της Χαλκιδικής, κατάφεραν να εξιχνιάσουν στη Χαλκιδική, οι οποίοι συνέλαβαν με ένταλμα έναν 45χρονο.

Ειδικότερα, από την έρευνα, προέκυψε ότι τον Ιούνιο του 2015, ενεργώντας με άγνωστη συνεργό του, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 52χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 45χρονος προχθές το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη με σχετικό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ενώ μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον ίδιο μήνα και στην ίδια περιοχή, ο 45χρονος είχε διαρρήξει φορτηγό, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και ατομικά έγγραφα.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.
Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.