Skip to main content

Εκλογές ακόμη και μέσα στο φθινόπωρο βλέπει ο Γκιουλέκας (vid)

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταλάβει ότι πλέον είναι εθνικά απομονωμένη, είπε βουλευτής της ΝΔ - «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!»

«Μυρίζει εκλογές. Το πουλόβερ ξηλώνεται. Βλέπω αθρόες παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ σε όλη την περιφέρεια. Κρίνοντας από αυτές τις μαζικές παραιτήσεις, πιστεύω ότι επιταχύνεται ο χρόνος των εκλογών. Ενδεχομένως και το φθινόπωρο, παρά τα όσα περί του αντιθέτου λέει η κυβέρνηση. Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ.

«Όταν πλήττεται η κυβέρνηση στο εσωτερικό της βλέπει συνωμοσίες και εχθρούς! Ξαφνικά της φταίνε μυστικά κέντρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το σύμπαν που συνωμοτεί εναντίον της...! Ξαφνικά ανακαλύπτουν σενάρια και συμφέροντα της αντιπολίτευσης... Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη! Αυτή είναι η απάντηση σε όλες τις παράλογες αιτιάσεις που βλέπει ξαφνικά η κυβέρνηση!», ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα σενάρια περί αποστασίας κατά της κυβέρνησης και συμπλήρωσε:

«Ο λαοπρόβλητος Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται την ανάγκη να φυλάσσεται με δρακόντεια μέτρα. Πάρα πολλά στελέχη της κυβέρνησης δεν μπορούν πλέον να εμφανιστούν δημόσια.
Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταλάβει ότι πλέον είναι εθνικά απομονωμένη. Ο κόσμος της έχει γυρίσει την πλάτη!».