Skip to main content

Έκπτωση στα καύσιμα με πιστωτικές κάρτες ΤΤ

Επιστροφή 5% στις συναλλαγές τους σε όλα τα πρατήρια βενζίνης αποκτούν οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Postcredit, θυγατρικής του ΤΤ Ηellenic Postbank,.
Επιστροφή 5% στις συναλλαγές τους σε όλα τα πρατήρια βενζίνης αποκτούν οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Postcredit, θυγατρικής του ΤΤ Ηellenic Postbank, από 1ης Απριλίου 2010. «Συνεπείς στην προσπάθεια παρακολούθησης των σημείων των καιρών,ανακοινώνουμε την προσφορά έκπτωσης 5% (με τη μορφή επιστροφής στουςμηνιαίους λογαριασμούς) σε όλους τους κατόχους πιστωτικών καρτών τουΟμίλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που χρησιμοποιούν τις κάρτες τουςγια την προμήθεια καυσίμων για τα αυτοκίνητά τους. Η προσφορά αυτήισχύει από 1 Απριλίου μέχρι 30 Ιουνίου 2010», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Postcredit, κ. Γιάννης Ρόρρης.

Διευκρινίζοντας τη νέα παροχή τόνισε ότι «μέλημά της εταιρίας σε αυτό το δύσκολο διάστημα της προσαρμογής όλων μας στη νέαοικονομική πραγματικότητα, αποτελεί η προσφορά της χαμηλότερης τιμήςκαυσίμου για τους πελάτες μας». Αν λοιπόν για παράδειγμα η μέση τιμή τηςαμόλυβδης είναι σήμερα 1,451 ευρώ / λίτρο, για τους πελάτες τουΤαχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κατόχους των πιστωτικών καρτών του θαστοιχίζει 1,378 € / λίτρο.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλέων Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Προσπαθώντας να αμβλύνουμε την πρόσφατη αύξηση της τιμής της βενζίνης για τους πελάτες μας και, έχοντας υπόψη το κοινωνικό προφίλ της Τράπεζάς μας, προσφέρουμε, μέσω των καρτών μας, σημαντική έκπτωση στην τιμή της βενζίνης».