Skip to main content

Έκρηξη Πρίγιοβιτς: Μοναδικός υπεύθυνος για ό,τι έγινε ο Κομίνης (φωτο)

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ κατέδειξε τον Θεσπρωτό ρέφερι ως τον μοναδικό υπάιτιο για όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαρτίου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Σφοδρή επίθεση κατά του διαιτητή Γιώργου Κομίνη εξαπέλυσε μέσω των social media, o Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ κατέδειξε τον διατητή της ΕΠΣ Θεσπρωτίας ως τον μοναδικό υπάιτιο για όσα συνέβησαν το βράδυ της 11ης Μαρτίου στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ και διερωτάται για ποιο λόγο άλλαξε τρεις φορές την απόφασή του.

Τόνισε, δε, ότι κανένας ποδοσφαιριστής των δύο ομάδων δεν ένιωσε τρομοκρατημένος και υποστηρίζει ότι οι παίκτες της «Ένωσης» δεν βγήκαν να παίξουν μετά από άνωθεν εντολή.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:  

«Πώς είναι δυνατόν να κατακυρώνεις ένα γκολ και 5 λεπτυά μετά να αποφασίζεις ότι είναι οφσάιντ; Νομίζει ο ρέφερι ότι εφηύρε το ποδόσφαιρο; Πιστεύω ότι το VAR πρέπει να χρησιμοποπιηθεί αμέσως στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που το ζήτησε. Ποιο δικαίωμα είχε ο διαιτητής να αλλάξει τρεις φορές την απόφασή του; Μπορεί να νομίζει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθεί τους κανόνες. Ο διαιτητής είναι η μοναδική αιτία για ό,τι έγινε στο γήπεδο και πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτό. Κανένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ δεν βρέθηκε σε κίνδυνο ή τρομοκρατήθηκε ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι ήθελαν (σ.σ. οι παίκτες της ΑΕΚ) να τελειώσουν το παιχνίδι αλλά κάποιος τους είπε να μη γυρίσουν στο γήπεδο. Αφήστε το αποτέλεσμα να κριθεί στο γήπεδο και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτό είναι το νόημα του ποδσφαίρου αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι».