Skip to main content

Έκτακτες διακοπές νερού σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης

Χωρίς νερό έχουν μείνει σπίτια και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης - Δείτε πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες.

Έκτακτη διακοπή νερού σημειώθηκε σε περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης, του δήμου Κορδελιού, αλλά και του δήμου Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, η υδροδότηση έχει σταματήσει στην οδό Τζαβέλλα 10, στην 25ης Μαρτίου 63, στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου και τις παρακείμενες οδούς. Η βλάβη στην οδό Τζαβέλλα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 17.00 και στην οδό 25ης Μαρτίου μέχρι τις 16.00.

Στον δήμο Θεσσαλονίκης, χωρίς νερό έχουν μείνει σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται στη Χαριλάου, μεταξύ Γιάννη Άγγελου - Παπαναστασίου και τις παρακείμενες οδούς, καθώς και στην Τούμπα σε Αμφιπόλεως 46, Βοσπόρου και Ναυπλίου και τις παρακείμενες οδούς. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης είναι για τη Γιάννη Αγγέλου με Παπαναστασίου στις 18.00, στην Αμφιπόλεως, Βοσπόρου και Ναυπλίου στις 15.30.

Παράλληλα, προβλήματα στην υδροδότηση παρουσιάζονται και στην οδό Αγίου Ανδρέα 22, στην Ευκαρπία με τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης της υδροδότησης να είναι στις 15.30.