Skip to main content

Έκθεση Auto Festival: 20 αυτοκινητοβιομηχανίες και 10 νέα μοντέλα

Το εισιτήριο εισόδου στην Auto Festival είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου είναι δωρεάν.

«Βάζει μπρος» αύριο, Πέμπτη 6 Απριλίου, η έκθεση Auto Festival, ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου με πανελλαδική και βαλκανική διάσταση, που συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo και η Promauto, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Auto Festival θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9 Απριλίου.

Η παράδοση του εθνικού εκθεσιακού φορέα στον κλάδο του αυτοκινήτου είναι μακρά, αφού η ΔΕΘ του 1926 φιλοξένησε το πρώτο Σαλόνι Αυτοκινήτου της εποχής.

Στην Auto Festival συμμετέχουν 20 εταιρείες που εκπροσωπούν ισάριθμες μεγάλες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες και παρουσιάζουν σε 6.000 τ.μ. όλα τα καινούργια μοντέλα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες.

Alfa-Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz & Smart, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo, VW, Land Rover και Jaguar θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα, που ανέρχονται συνολικά σε 10, αφορούν όλα τα βαλάντια, αλλά και όλες τις οδηγικές προτιμήσεις. Πέραν αυτών, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δει και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα των εταιρειών. Τα εκθέματα της Auto Festival, η οποία είναι φέτος διπλάσια σε σχέση με πέρυσι, καλύπτουν το επιβατικό αυτοκίνητο, τα 4Χ4, τα SUV, το επαγγελματικό αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά-εργαλεία.

Στόχος της εν λόγω έκθεσης, που διοργανώνεται φέτος για δεύτερη φορά, είναι να μεγαλώσει και να προβληθεί διεθνώς, ώστε να ενταχθεί στο μέλλον στο παγκόσμιο καλεντάρι των εκθεσιακών διοργανώσεων αυτοκινήτου.

Στo πλαίσιο της διοργάνωσης θα υπάρχει εντός του εκθεσιακού χώρου ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή για test drive, ενώ στο περίπτερο 15 θα εκτίθενται και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Το εισιτήριο εισόδου στην Auto Festival είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου είναι δωρεάν.

Το ωράριο έχει ως εξής: την Πέμπτη και την Παρασκευή η έκθεση θα λειτουργεί από τις 16:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 21:00.