Skip to main content

EL: Για το γκολ και την πρόκριση στην Πόλη ο Ολυμπιακός

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Βούζα είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι εκτός του Όσκαρ Καρντόσο, που έμεινε στην Αθήνα για λόγους τακτικής

Την πρόκριση για τους «8» του Europa League, μέσα στην έδρα της Μπεσίκτας, θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο Ολυμπιακός (20:00).

Το 1-1 του πρώτου αγώνα σαφώς και δίνει το πλεονέκτημα στους Τούρκους, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τη μεγάλη ανατροπή και να επιστρέψουν στην Ελλάδα με το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Το ευχάριστο για τον Βασίλη Βούζα είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα κι εκτός του Όσκαρ Καρντόσο, που έμεινε στην Αθήνα για λόγους τακτικής, οι υπόλοιποι παίκτες είναι «ετοιμοπόλεμοι».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές ούτε στο αρχικό σχήμα, αλλά ούτε και στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, σε σχέση με το πώς αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Η επιστροφή του Σεμπά σαφώς και τον ικανοποίησε, καθώς ο Βραζιλιάνος είναι ο παίκτης-κλειδί στην εφετινή πορεία της ομάδας, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα μείνει στον πάγκο και θα ξεκινήσει η ίδια ενδεκάδα με αυτή της πρώτης αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη.

Έτσι, στο παιχνίδι της Πόλης οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να παραταχθούν και πάλι με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Μανθάτη, Φορτούνη, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Σεμπά.