Skip to main content

Έλεος… πια με τους χαρακτηρισμούς της παράταξης

Η παράταξη αυτή έχει ιστορία, παρελθόν, παρόν, αλλά έτσι όπως συμπεριφέρονται κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία της στερούν το μέλλον. Γράφει ο Κώστας Πάσχος.
του Κώστα Πάσχου*


Πρέπει να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι αυτούς τους  ακραίους χαρακτηρισμούς για πρόσωπα και πολιτικές ως προς την παράταξη.

Η παράταξη αυτή έχει ιστορία, παρελθόν, παρόν, αλλά έτσι όπως συμπεριφέρονται κάποιοι στη Νέα Δημοκρατία της στερούν το μέλλον.

Στην παράταξη αυτή οι καθημερινοί χαρακτηρισμοί δεν μπορεί να είναι
εξαπτέρυγα, πουλημένοι, νέα Νέα Δημοκρατία, νέοι και άξιοι, ανάξιοι, φθαρμένοι, ζόμπι, παρελθόν… κ.α.

Η παράταξή μας έχει δώσει πολλά στον τόπο μέχρι και σήμερα, το αναγνωρίζουν και οι αντίπαλοί μας.

«Καλημέρα σας κύριοι… είναι μέρα και μας βλέπουν».

Ευτυχώς τα μάτια και τα αυτιά είναι αυτά τα οποία αξιολογούν τις εικόνες και τα ακούσματα που έχουν καθημερινά οι έλληνες πολίτες.

Όπως επίσης όλοι εμείς και όλοι εσείς κουβαλάμε μια μικρή ιστορία που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αξιολογηθεί, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να παραγραφεί ή να διαγραφεί, μπορεί απλά να αξιολογηθεί.

Επιτέλους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπήρξαν και καλοί σ’ αυτή την παράταξη, τουλάχιστον βρείτε τους και αναδείξτε τους.

Οφείλετε όλοι μαζί να μαζευτείτε και να δημιουργήσετε από κοινού μια αξιόπιστη πρόταση για την κοινωνία μας, για το αύριο των Ελλήνων, πρόταση για τους πολλούς και όχι για τους λίγους.


Ο Κώστας Πάσχος είναι Καθηγητής, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρώην πρόεδρος του ΗΣΑΠ