Skip to main content

Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για εμπλοκή στους «Πυρήνες»

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις νεαροί και η μητέρα τού ενός από αυτούς, που συνελήφθησαν την περασμένη βδομάδα, στην Καλλιθέα, έχοντας στην κατοχή κροτίδες συγκεκριμένου τύπου, η πυρίτιδα του οποίου έχει
Ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 31ου τακτικού ανακριτή, αφέθηκαν οι τρεις νεαροί και η μητέρα τού ενός από αυτούς, που συνελήφθησαν την περασμένη βδομάδα, στην Καλλιθέα, έχοντας στην κατοχή κροτίδες συγκεκριμένου τύπου, η πυρίτιδα του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί σε βόμβες της οργάνωσης «Συνωμοσία Πηρύνων της Φωτιάς».

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για την κακουργηματική κατηγορία της κατοχής εκρηκτικών, καθώς και για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Όπως υποστήριξαν, μέσω των συνηγόρων τους, δεν έχουν καμία σχέση με εγκληματική οργάνωση και ήθελαν τις κροτίδες για το γήπεδο.

Στους τρεις νεαρούς με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ στην 52χρονη μητέρα -που συνελήφθη καθώς στο σπίτι της εντοπίστηκαν οι κροτίδες- δεν επιβλήθηκε όρος.