Skip to main content

Έμφραγμα στον Περιφερειακό λόγω ατυχήματος με τουριστικό λεωφορείο

Εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και μετατόπισε κολόνα φωτισμού, διακόπτοντας την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης προκάλεσε για περισσότερες από δύο ώρες τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στην έξοδο προς Τριανδρία, στο ύψος των οδών Κατσιμίδη και Διαγόρα.

Συγκεκριμένα, τουριστικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και μετατόπισε κολόνα φωτισμού, διακόπτοντας εντελώς την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του Περιφερειακού. Από τη σύγκρουση του πούλμαν δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα συνεργεία της ΔΕΗ και αποκατέστησαν τη ζημία, επιτρέποντας, σταδιακά, και πάλι τη διέλευση των οχημάτων, που είχαν σχηματίσει τεράστιες ουρές και στα δύο ρεύματα.

Ερωτηματικά, βέβαια, προκαλούν τα καθυστερημένα αντανακλαστικά των αρμοδίων κάθε φορά που προκαλείται ένα ατύχημα στην περιφεριακή οδό της Θεσσαλονίκης. Εν προκειμένω, ήταν τόσο δύσκολο από τη στιγμή που συνέβη το ατύχημα και προσέτρεξαν στο σημείο τα συνεργεία της ΔΕΗ, να δίνεται, εγκαίρως, εντολή από την τροχαία για εκτροπή της κυκλοφορίας προκειμένου να μην ταλαιπωρείται τόσος κόσμος; Αλλά αυτή είναι μία ρητορική ερώτηση για την οποία δεν θα λάβουμε απάντηση...