Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018
x

ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ

Πολλές χειραψίες, πολλά χειροκροτήματα και ενθουσιασμός στο προσυνέδριο της ΝΔ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη

Στο χώρο του προσυνεδρίου έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ακριβώς στις 11.00 το πρωί και χρειάστηκε εννέα λεπτά για να μπει στην κεντρική αίθουσα. Πολλές χειραψίες, πολλά χειροκροτήματα και ενθουσιασμός.

Πολύ ισχυρή και πολυάριθμη η παρουσία της επαρχίας, συγκριτικά με τις παρουσίες από Θεσσαλονίκη.

Την εισαγωγή στο προσυνέδριο έκανε ο αντιπρόεδρος, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ από τις προσελεύσεις, στους πρώτους ήταν ο έτερος αντιπρόεδρος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως στα ερωτηματολόγια των επτά προσυνεδρίων της ΝΔ απάντησαν περισσότεροι από 90.000 πολίτες, αριθμός ρεκόρ, ενώ ανακοίνωσε πως ο κ. Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τις εργασίες του προσυνεδρίου και θα πραγματοποιήσει την κεντρική ομιλία, στις 15.00'. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ την τιμητική της έχει η Μαριέττα Γιαννάκου.

"Θα μιλήσουμε σήμερα για την άμυνα, αλλά δε θα μιλήσουμε σήμερα για τον Πάνο Καμμένο, γιατί σήμερα θα μιλήσουμε για σοβαρά πράγματα. Όχι βέβαια ότι θα μας τη γλυτώσει...", είπε ο κ. Γεωργιάδης, καταχειροκροτούμενος.

Στις 14.00 ήρθε στο προσυνέδριο ο κ. Καραμανλής και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ενώ διακόπηκαν οι εργασίες του προσυνεδρίου, μέχρι να χαιρετίσει και να καθίσει δίπλα στον κ. Μητσοτάκη.

Έκλεψε τις εντυπώσεις η βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Έλενα Ράπτη, με το κόκκινο εξαιρετικά κομψό φόρεμά της, στο προσυνέδριο του κόμματος που ξεκινάει σε λίγο στο Porto Palace. Εντυπωσιασμένος δήλωσε και ο Κώστας Κιλτίδης, με τον οποίο ειχαν θερμή συνομιλία.

Με εμφανή την αγωνία η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά φρόντιζε να ολοκληρωθεί ομαλά η προσέλευση του κόσμου, που είναι εξαιρετικά μεγάλη. Επί των οργανωτικών και γενικών καθηκόντων και με την ευθύνη της υποδοχής του προέδρου, όπερ και εγένετο.

Από πολύ νωρίς στήθηκε το πρώτο πηγαδάκι των Δυτικομακεδόνων, όπου την οργάνωση είχε ο Μίλτος Τασούλης ως... παλιός οργανωσιάρχης της περιοχής.

Ο έλεγχος στην είσοδο του ξενοδοχείου δημιούργησε εκνευρισμό και καθυστερήσεις προσωρινά όμως.