Skip to main content

Ένα απίστευτο περιστατικό στο Σάλκε-ΠΑΟΚ καταγγέλουν οι «Northeners»

«Πέρα όμως από τις κινήσεις των νομικών μας συμβούλων, δηλώνουμε πως αυτοί που ξεκίνησαν πόλεμο σίγουρα θα τον έχουν»,αναφέρει ο ασπρόμαυρος σύνδεσμος

Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν για το Europa League καταγγέλλει ο Σ.Φ ΠΑΟΚ «Northeners».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ασπρόμαυρου συνδέσμου:

«Ελλάδα, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη 1/3/2017.

Μια εβδομάδα μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με τη Schalke σε αγώνα του Europa League στις 22/02/2017,αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο προσκήνιο του γραπτού τύπου με μια ανακοίνωση-καταγγελία για ένα σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα στην κερκίδα του Veltins Arena τη μέρα και ώρα του ματς.

Θα αναφερθούμε πολύ περιληπτικά στα όσα συνέβησαν ακολουθώντας ευλαβικά τις οδηγίες των κορυφαίων Ευρωπαίων νομικών συμβούλων της Arag σε Ολλανδία και Γερμανία που ήδη έχουν επιληφθεί του θέματος συμπληρώνοντας τον φάκελο και στη συνέχεια θα προβούν σε αγωγές κατά πάντων εμπλεκομένων (Επίσημη Schalke,εταιρία security,Deutche Polizei,UEFA,κατά αγνώστων κ.α).

Φαίνεται πως όλα ξεκίνησαν όταν στις 11/02/2017 αναγκαστήκαμε ν’απαντήσουμε με γραπτή ανακοίνωση στις ανθελληνικές φιλοσκοπιανές προκλήσεις μερίδας φίλων της Schalke,κάποιοι εξ’αυτών ενοχλήθηκαν αρκετά κι αποφάσισαν ν’αναλάβουν δράση…

Έτσι περίμεναν τον αγώνα του Gelsenkirchen για να δράσουν εναντίον μας με μεθόδους Stasi χρησιμοποιώντας το Veltins Arena ως νέο κτίριο Lichtenberg και κύριο στόχο να υπεξαιρέσουν το σημαιόπανο των «Northerners PAOK Fans».

Αρχικά στην είσοδο στόχευσαν το άτομο (μέλος των ΒΟΡΕΙΩΝ που εδώ και 4,5 χρόνια μετανάστευσε λόγω της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας στο Venlo της Ολλανδίας όπου εργάζεται και ζει με τη σύζυγο και τα 2 παιδιά του) που ανέλαβε να αναρτήσει το σημαιόπανο στο άνω διάζωμα, στη συνέχεια 8-10 άτομα της security τον απομόνωσαν από τους υπόλοιπους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ πριν εισέλθει στον χώρο της κερκίδας και τον οδήγησαν σε χώρο του σταδίου κάτω από τους οπαδούς της Schalke.

Εκεί ταλαιπωρώντας (με συνεχείς σωματικούς ελέγχους προσπαθώντας ανεπιτυχώς να εστιάσουν σε οτιδήποτε παράνομο και παραβατικό), βρίζοντας στη γερμανική γλώσσα κι απειλώντας (ότι δεν θα παρακολουθήσει το ματς) επί αρκετή ώρα του είπαν ότι στο σημαιόπανο αναγράφονταν ο όρος ΜAKEΔONIA και έτσι αυτό δεν μπορούσε να αναρτηθεί, απαιτώντας μάλιστα να τους το παραδώσει και να το παραλάβει μετά το ματς. Του αφαιρέθηκε μάλιστα και το κινητό του τηλέφωνο…

Ενεργώντας ως ατόφιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ, το μέλος μας δεν δέχτηκε ούτε δευτερόλεπτο να εγκαταλείψει τη σημαία που σφιχταγκαλιασμένα πάλευε απεγνωσμένα να υπερασπιστεί, ακόμα και όταν εμφανίστηκαν διοικητικοί υπάλληλοι της Schalke με καρτελάκια, Γερμανοί ένστολοι αστυνομικοί, διερμηνείς, άνθρωποι με διαπιστεύσεις UEFA αλλά και άλλα αμφιβόλου ταυτότητας δίποδα που όλοι τους τελικά ενεργώντας οπαδικά ήθελαν τη σημαία στα χέρια τους!

Εν τέλει, το μόνο που κατάφεραν τελικά ήταν να χάσει ο άνθρωπος το ματς και να αφεθεί ελεύθερος από την παράνομη απαγωγή-κράτηση του αρκετή ώρα μετά την λήξη, όταν από το parking αποχώρησαν και οι τελευταίοι εκδρομείς ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες.

Μέχρι μάλιστα να φτάσει στο σημείο όπου τον περίμενε ταξί, προπηλακίστηκε χωρίς και πάλι να παραδώσει τη σημαία, από άνανδρους Γερμανούς και Σκοπιανούς οπαδούς της ομάδας-ντροπής του Nordrhein-Westfalen.

Καλούμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για όσα συνέβησαν έστω και στο ελάχιστο, να επικοινωνήσει μαζί μας μια και το θέμα σίγουρα δεν θα κλείσει εδώ, αλλά θα έχει συνέχεια στα ευρωπαϊκά δικαστήρια καθώς είμαστε αποφασισμένοι και σκοπεύουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα μας στο ύψιστο εναντίον όλων όσων μας επιτίθενται εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Πέρα όμως από τις κινήσεις των νομικών μας συμβούλων και καθαρά οπαδικά, δηλώνουμε πως αυτοί που ξεκίνησαν πόλεμο σίγουρα θα τον έχουν!

Το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό για τους τουρίστες-κοπριές, αυτά τα κοκκινομάγουλα παιδάκια με τις άσπρες κάλτσες και τα πέδιλα, που πλέον πρέπει να ξεχάσουν τη Χαλκιδική και τις όμορφες παραλίες της. Οι συγκεκριμένοι που τόσα χρόνια βολτάριζαν με διακριτικά της Schalke ανενόχλητα, πλέον δεν έχουν θέση στα μέρη μας…Ας πάνε αλλού,ας πάνε στο βάλτο της Οχρίδας παρέα με τους γυφτοσκοπιανούς αδερφούς τους…

NORTHERNERS PAOK FANS

Y.Γ: Στη φωτογραφία διακρίνεται το επίμαχο σημαιόπανο στις κερκίδες του Veltins Arena κατά τον προκριματικό αγώνα του Champions League το 2013. Aλήθεια τότε δεν ενοχλούσε το περιεχόμενο;

Eπίσης τονίζουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν εμπλέκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τα συμβάντα, ούτε επιθυμία μας είναι να εμπλακεί αφού η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της…».