Skip to main content

Ένα sms μονοπωλεί σήμερα την πολιτική συζήτηση

Το sms της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ προς όλους τους βουλευτές και στους παράγοντες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αγορά ενέργειας στην Ελλάδα και για το οποίο σας ενημέρωσε πρώτη η Voria.gr, είναι από το πρ
Το sms που έστειλε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ σε όλους τους βουλευτές αλλά και στους παράγοντες που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την αγορά ενέργειας στην Ελλάδα και για το οποίο σας ενημέρωσε πρώτη η Voria.gr, είναι από το πρωί, το βασικό θέμα συζήτησης στα πολιτικά στέκια πέριξ του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Νίκος Φωτόπουλος, επιβεβαιώνοντας εν τοις πράγμασι το προφίλ που έγραψε γι’ αυτόν η Voria.gr, απέδειξε ότι ως σοσιαλιστής «παλαιάς κοπής», των αρχών της δεκαετίας του ΄80, «θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του».

Με «δυο κουβέντες», ο επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ προειδοποιεί τους Εθνοπατέρες ότι δεν θα επιτρέψει να πουληθεί το 40% των μονάδων της ΔΕΗ σε ιδιώτες και δεν θα συναινέσει στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στη χώρα μας. Και προειδοποιεί ότι αν χρειασθεί, θα αντισταθεί σθεναρά, με απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, που όλοι γνωρίζουμε τα συνεπάγονται: απειλή μπλακ άουτ κι όχι μόνο.

Στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν να κάνουν με… αστείο, και μολονότι κατέγραψαν πρόσφατα μια σημαντική νίκη σε βάρος των φορτηγατζήδων, ξέρουν ότι τώρα τα πράγματα θα είναι πολύ πιο άγρια. Γι’ αυτό και ετοιμάζονται για τη «μητέρα όλων των μαχών» το Σεπτέμβριο, όταν θα χρειασθεί να συγκρουστούν με τη ΓΕΝΟΠ, την οποία εν πολλοίς οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ εξέθρεψαν τα τελευταία 30 χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα για να τη βρουν μπροστά τους.