Skip to main content

Ένας 38χρονος άνοιγε αυτοκίνητα σε περιοχές της Κατερίνης

Ο 38χρονος δράστης αφαιρούσε κούτες τσιγάρων από το εσωτερικό των αυτοκινήτων καταστηματαρχών της περιοχής. Η λεία από ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Στην εξιχνίαση 8 περιπτώσεων κλοπών από εσωτερικό αυτοκινήτων σε περιοχές της πόλης της Κατερίνης προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ενεργώντας από τον Αύγουστο του προηγούμενου έτους και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία αφαίρεσε από 8 αυτοκίνητα ιδιοκτησίας καταστηματαρχών της περιοχής, κούτες που περιείχαν τσιγάρα.

Πιο αναλυτικά, ο 38χρονος εντόπιζε και ακολουθούσε έμφορτα οχήματα με καπνικά είδη που προορίζονταν για εμπορία τσιγάρων στην περιοχή και κατά τη στάση των οδηγών αφαιρούσε τα εμπορεύματα τους.

Σύμφωνα με τους παθόντες η αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται περίπου στα 5.300 ευρώ, τα οποία πούλησε σε τρίτους αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.