Skip to main content

Ένας 50χρονος υπεξαίρεσε από το Δημόσιο 120.000 ευρώ

Σε βάρος του 50χρονου εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Στη σύλληψη ενός 50χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε απιστία κατ’ εξακολούθηση που τελέστηκε σε βάρος του Δημοσίου.

Ο 50χρονος υπεξαίρεσε από το Δημόσιο 120.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι, κατά τον εντοπισμό του ο 50χρονος αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία ταυτότητάς του, ενώ προέβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη διάρκεια σύλληψής τους, εξυβρίζοντας τους αστυνομικούς.

Εν τω μεταξύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνελήφθη 52χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί παραγγελία εκτέλεσης απόφασης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών για «Φοροδιαφυγή», προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης.

Επιπλέον, από έτερες υπηρεσίες των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν δώδεκα ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.