Skip to main content

Ενδιαφέρον Λαυρεντιάδη για τράπεζα στην Κύπρο

Μετά την εξαγορά της Protonbank, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης βάζει πλώρη και για την αγορά της Κύπρου. Πληροφορίες που έρχονται από το νησί αναφέρουν ότι έχει εκφρασθεί από την πλευρά του Έλληνα επιχειρη
Μετά την εξαγορά της Protonbank, ο κ. Λ. Λαυρεντιάδης βάζει πλώρη και για την αγορά της Κύπρου. Πληροφορίες που έρχονται από το νησί αναφέρουν ότι έχει εκφρασθεί από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία ενδιαφέρον για την περίπτωση της USB Bank.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα δεν συγκαταλέγεται, βεβαίως, μεταξύ των σημαντικότερων στη Λευκωσία, θα μπορούσε όμως να λειτουργήσει ως προγεφύρωμα στην επέκταση του ομίλου στην Κύπρο. Το έργο της διεκδίκησης πάντως δεν θα είναι εύκολο, υπό την έννοια ότι για τη συγκεκριμένη περίπτωση λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες πλευρές.

Οι πληροφορίες, που δημοσιεύονται σε ενημερωτικά sites της Κύπρου, όμως, επιμένουν ότι ο κ. Λ. Λαυρεντιάδης έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον για την περίπτωση και έχει κάνει ήδη και τα σχετικά ραντεβού με αρμόδιους παράγοντες από την Κύπρο.