Skip to main content

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Μπεργκ; - Η θέση Σαββίδη για Σουηδό και Πρίγιοβιτς

Ο Δικέφαλος βλέπει στο πρόσωπο του επιθετικού της Αλ Αΐν, τον αντικαταστάτη του Σέρβου φορ εφόσον αυτός αποχωρήσει για άλλες πολιτείες

Στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τον αντικαταστάτη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στη φετινή σεζόν και πρόσφατα χάρισε με δικό του γκολ στη χώρα του την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ έπειτα από 8 χρόνια.

Αρκετές ομάδες έχουν βάλει τον υψηλόσωμο φορ του «Δικεφάλου» στο στόχαστρό τους ενώ η ρήτρα του ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Από τη στιγμή που τα σενάρια πληθαίνουν, οι «ασπρόμαυροι» έχουν ήδη να κάνουν τις πρώτες… σκέψεις για την διάδοχη κατάσταση και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime» μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για την Αλ Αΐν, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του με τη νέα του ομάδα. Ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» έχει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητές του και σε περίπτωση που ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θεωρείται δεδομένη η κίνηση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα με μήνυμά του στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση για την φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τον πρώην επιθετικό των «πρασίνων».

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε σχετικά: «Κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε τον καλύτερο επιθετικό στην Super League... Γνωρίζω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν... κλίμα στην ομάδα μας.

Υ.Γ. Σίγουρα ο Μπεργκ είναι top παίκτης, αλλά ο επιθετικός μας πήγε την Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο».