Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ -3 ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Αν ο σύλλογος εξοφλήσει την υποχρέωσή του στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τον οικείο κανονισμό, οι βαθμοί θα του επιστραφούν

Η Super League αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, αφού παρήλθε η προθεσμία των 3 εργάσιμων ημερών που είχαν στην διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να εξοφλήσουν την οφειλή στον Γενς Βέμερ, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή, πάντως, δεν είναι αμετάκλητη, αφού αν ο σύλλογος εξοφλήσει την υποχρέωσή του στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τον οικείο κανονισμό, οι βαθμοί θα του επιστραφούν.

Προς το παρόν, όμως, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 11η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, καθώς βάσει της απόφασης μετρά 29 βαθμούς.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ