Skip to main content

Ενημέρωση Βουλγάρων στη νομαρχία Δράμας

Αντιπροσωπεία από το δήμο Γκότσε Ντέλτσεφ της Δράμας επισκέφθηκε τη Νομαρχία Δράμας, με σκοπό την απόκτηση τεχνογνωσίας για την υλοποίηση ευρωπαϊκών αναπτυξιακών προγραμμάτων.
Την απόκτηση τεχνογνωσίας, προκειμένου να υλοποιήσουν με επιτυχία το Leader κι άλλα ευρωπαϊκά προγράμματα αναπτυξιακού χαρακτήρα, επιδιώκουν με επίσκεψή τους στο ν. Δράμας μέλη αποστολής από τον βουλγαρικό δήμο Γκότσε Ντέλτσεφ.

Οι Βούλγαροι ενημερώθηκαν από το νομάρχη Δράμας, Κωνσταντίνο Ευμοιρίδη, για τα πλεονεκτήματα και τις διαδικασίες των συγκεκριμένων προγραμμάτων, κατά την επίσκεψή τους στο γραφείο του.

Ακολούθως, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Δράμας, Μανόλης Χατζόπουλος, που συνοδεύει τη βουλγαρική αποστολή κατά την επίσκεψή της στο νομό, παρουσίασε στην αίθουσα Α. Παπανδρέου της νομαρχίας αναλυτικά όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν στο ν. Δράμας με τα προγράμματα Leader και ΟΠΑΑΧ και ενημέρωσε για τους τρόπους και τις διαδικασίες υλοποίησής τους.

Η αποστολή των Βουλγάρων επισκέφθηκε, επίσης, μονάδες που δημιουργήθηκαν μέσω των αναπτυξιακών προγραμμάτων στην περιοχή της Δράμας και ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα του νομού.