Skip to main content

Ενημέρωση για τον εξωδικαστικό και τις 120 δόσεις στον Λαγκαδά

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 7 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών – 120 δόσεις» διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα 7 Μαΐου, στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά ο Εμπορικός Σύλλογος Λαγκαδά.

Εισηγητές θα είναι οι δικηγόροι Μαρία Φαροπούλου, και Μαρία Χατζηλεωνίδα, Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. και Εκπαιδεύτριες Διαμεσολαβητών.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων όπως ψηφίσθηκε με το Ν. 4469/2017 καθώς και η Ρύθμιση Οφειλών των Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Επίσης στην ημερίδα θα παρευρεθεί για να ενημερώσει τους επαγγελματίες του δήμου ο πρόεδρος των ανασφάλιστων επαγγελματιών του ΟΑΕΕ, Ευθυμιάδης Χάρης, αναφορικά με την δικαστική απόφαση που εκκρεμεί για την διαγραφή των χρεών που αφορούν σε εισφορές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του ΟΑΕΕ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε δικηγόρους, οικονομολόγους-λογιστές, μηχανικούς-εκτιμητές ακινήτων, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες και αφορά τη δυνατότητα που έχουν στη διάθεση τους οι ελληνικές επιχειρήσεις να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα τους, μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων, θα ακολουθήσει διάλογος.