Skip to main content

Ενρίκε: Είμαι έτοιμος και θέλω πολύ να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ

«Η απόφαση για την παραμονή θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις με τον ατζέντη μου, ελπίζω να υπάρχει σύντομα οριστική απόφαση», είπε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ

Την επιθυμία του ώστε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Καραμπάγκ με την οποία αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν εξέφρασε μιλώντας στο «PAOK24», ο Πέδρο Ενρίκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ:

«Είμαι έτοιμος να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα με έχει ενημερώσει για τις ημερομηνίες της πρώτης συνάντησης. Ωστόσο, η απόφαση για την παραμονή μου θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που γίνονται με τον ατζέντη μου. Ο εκπρόσωπος μου είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, ελπίζω σύντομα να υπάρχει οριστική απόφαση», δήλωσε αρχικά ο Ενρίκε.

Αναφορικά με το αν η απόφαση σχετικά με το μέλλον του αν όλα εξαρτιόταν από εκείνον, δεν το σκέφτηκε και πολύ και απάντησε με την... καρδιά του.

«Θέλω πάρα πολύ να μείνω στον ΠΑΟΚ, ωστόσο πρέπει και η ομάδα να πάρει μία τέτοια απόφαση για εμένα. Πρέπει καλύτερα να ρωτήσετε την ομάδα. Εγώ έχω δείξει πόσο δέθηκα και πόσο θέλω να γυρίσω και να μείνω στον ΠΑΟΚ ακόμα και το διάστημα που ήμουν τόσο μακριά από τη Θεσσαλονίκη».

Τέλος ο Ενρίκε έστειλε κι ένα μήνυμα στους αγαπημένους του ΠΑΟΚτσήδες που έχουν... τρέλα μέστο μυαλό παρόμοια με τη δική του.

«Οι φίλαθλοι μας ξέρουν πόσο τους αγαπώ. Το ήξεραν από την πρώτη στιγμή. Όσο μακριά και αν πήγα στο Αζερμπαϊτζάν δεν σταματούσα να λαμβάνω μηνύματα τους».