Skip to main content

Ένταση μεταξύ Βούτση - Κασιδιάρη στην ολομέλεια της Βουλής

Η έντονη διαφωνία που συνοδέυτηκε από φωνές πυροδοτήθηκε όταν ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή να συντομεύει την ομιλία του.

Ένταση προκλήθηκε στη Βουλή όταν o βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε να λογομαχεί με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Η έντονη διαφωνία που συνοδεύτηκε από φωνές αλλά και την αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα πυροδοτήθηκε όταν ο πρόεδρος της Βουλής ζήτησε από τον κ. Κασιδιάρη να συντομεύει την ομιλία του καθώς είχε υπερβεί τον χρόνο αγόρευσής του.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξέλαβε την υπόδειξη αυτή του Προέδρου της Βουλής ως προσπάθεια αποσιώπησης όσων ήθελε να καταγγείλει.

Ο Πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να του εξηγήσει πως θα μιλήσει και ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής καθώς και τρεις συνολικά βουλευτές του κόμματος οπότε θα ακουστεί η φωνή του.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης άρχισε να φωνάζει από το βήμα της Βουλής: «δεν θέλετε να σας ρωτήσουμε ποιος αφαίρεσε την επίμαχη παράγραφο από το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευθύνες στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Μήπως το αφαίρεσε ο Πρωθυπουργός ή εσείς κυρίε Πρόεδρε της Βουλής;».

Ο κ. Βούτσης του ανταπάντησε πως είχε στη διάθεση του τον χρόνο να εκφράσει και να καταγγείλει ότι θέλει ενώ έκλεισε τα μικρόφωνα για να μην ακούγονται οι φωνασκίες των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.