Skip to main content

Επεισόδιο στην πορεία των νοσοκομειακών με οδηγό μηχανής-διαδηλωτές

Ένας νεαρός οδηγός μηχανής προσπάθησε να διέλθει την οδό Βενιζέλου την ώρα που περνούσε η πορεία και οι διαδηλωτές τον εμπόδισαν.

Επεισόδιο με έναν διερχόμενο οδηγό δικύκλου σημειώθηκε κατά την πορεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ, Γ.Γεννηματά και Αγ.Δημήτριος  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ένας νεαρός οδηγός μηχανής προσπάθησε να διέλθει την οδό Βενιζέλου την ώρα που περνούσε η πορεία και οι διαδηλωτές τον εμπόδισαν.

Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν ότι ο μοτοσικλετιστής συνέχισε την πορεία και έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο. Όπως υποστηρίζουν, του επιτέθηκαν λεκτικά και αυτός προσπάθησε να χτυπήσει με γροθιά στο πρόσωπο τον διαδηλωτή, ο οποίος ήταν ο γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο συγκρούστηκε, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο παρενέβησαν αστυνομικοί και τα πνεύματα ηρέμησαν. Η πορεία συνέχισε έως το ΥΜΑΘ και ο οδηγός του δικύκλου αποχώρησε.

«Τρόμαξα, επειδή πρόσφατα είχα κάνει εγχείρηση. Ο νεαρός ήταν αυθάδης. Προσπάθησε να περάσει μέσα από την πορεία και δεν ζήτησε καν συγγνώμη όταν του άρχισαν να του φωνάζουν οι διαδηλωτές. Δεν με χτύπησε απλά ήταν οξύθυμος», δήλωσε ο ίδιος.

Με δηλώσεις της στη Voria.gr η σύζυγος του νεαρού μοτοσικλετιστή υποστηρίζει ότι ο 25χρονος όπως και άλλα οχήματα είχε εγκλωβιστεί εξαιτίας της πορείας, η οποία περνούσε από τη Βενιζέλου και ότι η αστυνομία δεν είχε κλείσει τον δρόμο. Ο μοτοσικλετιστής προσπάθησε να διασχίσει τη Βενιζέλου όταν είδε ότι δημιουργείται κενό μεταξύ των διαδηλωτών. «Ο σύζυγός μου παρακάλεσε τους διαδηλωτές να τον αφήσουν να περάσει για να πάει στην έγκυο γυναίκα του. Ωστόσο, όχι μόνο δεν τον άφησαν αλλά ένας διαδηλωτής τον έσπρωξε με συνέπεια να πέσει από το μηχανάκι και στη συνέχεια του επιτέθηκαν. Ο σύζυγός μου απλά προσπάθησε να αμυνθεί. Τότε μπήκε η αστυνομία και προσπάθησε να τους χωρίσει», τόνισε η σύζυγος του 25χρονου.

Φωτογραφία από τον τραυματισμό του 25χρονου μοτοσικλετιστή