Skip to main content

Εντατικοποίηση των περιπολιών από την ΕΛΑΣ στη Ροτόντα

Το ΚΕΘΕΑ σχεδιάζει να στήσει ένα μόνιμο συνεργείο στην περιοχή, προκειμένου να δίνει συμβουλές σε ναρκομανείς. Συνάντηση με Μπουτάρη.

Την εντατικοποίηση των περιπολιών στην περιοχή της Ροτόντας συμφωνήθηκε σε συνάντηση του δήμου Θεσσαλονίκης με τις αστυνομικές αρχές της πόλης. Αφορμή στάθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή τα τελευταία χρόνια και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης το ΚΕΘΕΑ σχεδιάζει να στήσει ένα μόνιμο συνεργείο στην περιοχή, προκειμένου να δίνει συμβουλές σε ναρκομανείς. Ο κ. Μπουτάρης για το θέμα αναμένεται να έχει αύριο συνάντηση με στελέχη του ΚΕΘΕΑ.

«Άλλη υποστήριξη θέλουν οι ναρκομανείς και άλλη αντιμετώπιση οι έμποροι, οι οποίοι θέλουν κυνηγητό», τόνισε ο δήμαρχος, κάνοντας λόγο για συστηματική συνεργασία με την αστυνομία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στην περιοχή της Ροτόντα είναι δύσκολη καθώς έχει μετατραπεί σε γκέτο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, ενώ από την πλευρά τους οι κάτοικοι ζητούν τη στήριξη του δήμου.