Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Παρέλειψε να πει ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση

Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα, αναφέρει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ότι ο υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία με απόφαση της Χούντας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για την απόφασή του να καταργήσει την αριστεία ως κριτήριο επιλογής του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία, απέφυγε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία όταν πήρε την ελληνική ιθαγένεια και κάνοντας χρήση του νόμου την εξαγόρασε εν έτει 1971 πληρώνοντας 3.200 δραχμές.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Πρόσφατα ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου είπε ότι στον Στρατό πηγαίνουν όλοι και όχι μόνο οι άριστοι.

» Παρέλειψε να πει ότι από τους όλους εξαιρέθηκε ο ίδιος με αποφάσεις της χούντας. Προφανώς για μια ελαστική συνείδηση σαν τη δική του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

» Ο κυνισμός, η υποκρισία και η αλαζονεία αποτελούν αντίδοτο για τα πάντα. Ας πάψει, τουλάχιστον, ο κ. Γαβρόγλου να προκαλεί και να ταλαιπωρεί το χώρο της Παιδείας, τις νεότερες γενιές των Ελλήνων και την δημοκρατική ελληνική κοινωνία».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ