Skip to main content

Έντονη αποδοκιμασία του ξυλοδαρμού εφοριακού στην Πάτμο από το ΟΕΕ

Στηρίζουμε το έργο των ελεγκτών για την τήρηση της νομιμότητας, που πραγματοποιείται κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, τονίζει το Επιμελητήριο

Καταδικάζει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος τον ξυλοδαρμό εφοριακού στην Πάτμο από επιχειρηματία που αρνήθηκε τον έλεγχο στο κατάστημά του.

«Περιστατικά, όπως αυτό του ξυλοδαρμού εφοριακού στην Πάτμο, επειδή απλά έκανε τη δουλειά του, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 2017», αναφέρει το Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «ως Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, εκφράζουμε την έντονη αποδοκιμασία μας για το συμβάν και δηλώνουμε ότι στηρίζουμε το έργο των ελεγκτών για την τήρηση της νομιμότητας, που πραγματοποιείται κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες».

Και προστίθεται: «Θεωρούμε, επίσης, δεδομένη και αυτονόητη τη συνδρομή και την παρέμβαση της Αστυνομίας και των υπολοίπων αρχών της χώρας οποτεδήποτε χρειάζεται για την προστασία των εργαζομένων στις ΔΟΥ και την προάσπιση της δουλειάς τους».

«Τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής οφείλουμε να τη δώσουμε όλοι μαζί οι φορολογούμενοι», καταλήγει το Οικονομικό Επιμελητήριο.