Skip to main content

Εορταστική εκδήλωση στο Δημαρχείο από το ΚΑΠΗ του δήμου Θεσσαλονίκης

Μέλη του ΚΑΠΗ θα προσφέρουν σε παιδιά ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων του Δήμου Θεσσαλονίκης μαρμελάδες που έχουν παρασκευάσει και παιδικά βιβλία.

Εορταστική εκδήλωση, ενόψει των Χριστουγέννων διοργανώνει το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, από 09.30 έως τις 13.00, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (πρώην Πολλαπλών Χρήσεων) του Δημαρχείου.

Μέλη του Κ.Α.Π.Η. θα προσφέρουν σε παιδιά ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων του Δήμου Θεσσαλονίκης μαρμελάδες που έχουν παρασκευάσει και παιδικά βιβλία. Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σπουδαστές του Δημοτικού Κέντρου Μουσικής και Χορού, καθώς και  χορωδίες του Κ.Α.Π.Η.,  που θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες.

«Τα μέλη μας επιδεικνύουν συγκινητική διάθεση για προσφορά, ιδιαίτερα προς τα παιδιά. Φέτος, οι γυναίκες μέλη του Κ.Α.Π.Η., με την προσφορά τους σε μαρμελάδες που έφτιαξαν οι ίδιες, θέλουν να κάνουν πιο γλυκά τα Χριστούγεννα των μικρών παιδιών που το έχουν ανάγκη» δήλωσε η Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η., Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου.