Skip to main content

«Εορταστικός μποναμάς» από το ΣΚΡΑΤΣ:Δύο τυχεροί κέρδισαν 350.000 ευρώ

Δύο παίκτες σκράτσαραν και κέρδισαν τα μέγιστα έπαθλα στα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ «Bonus Χριστουγέννων» και «Εφτάτυχη Γάτα».

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές έκανε το ΣΚΡΑΤΣ σε δύο τυχερούς παίκτες που σκράτσαραν και κέρδισαν τα μέγιστα έπαθλα στα παιχνίδια «Bonus Χριστουγέννων» και «Εφτάτυχη Γάτα», δηλαδή 250.000 ευρώ και 100.000 ευρώ, αντίστοιχα.

 Ένα πραγματικό «Bonus Χριστουγέννων»

Ο μεγάλος νικητής του «Bonus Χριστουγέννων» αγόρασε το τυχερό δελτίο των 250.000 ευρώ από πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Αττική, με τα κέρδη από ένα άλλο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ, το οποίο εξαντλήθηκε και έτσι ...αναγκαστικά, όπως είπε, πήρε ένα λαχνό από το «Bonus Χριστουγέννων». Έξυσε το ΣΚΡΑΤΣ όσο βρισκόταν στο πρακτορείο και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Ο τυχερός παίκτης ανέφερε ότι είχε κερδίσει και στο παρελθόν μικρότερα ποσά και πάντα πίστευε ότι θα έρθει η στιγμή που θα κέρδιζε ένα μεγάλο έπαθλο. Μάλιστα, είχε δει πολλές φορές όνειρο με συγκεκριμένο αριθμό κερδών ... τον τυχερό αριθμό που βγήκε αληθινός!

Κάποιες γάτες εκτός από εφτάψυχες είναι και εφτάτυχες!

Την τύχη με το μέρος του είχε και ο νικητής του παιχνιδιού «Εφτάτυχη Γάτα» από την Εύβοια, που κέρδισε 100.000 ευρώ.  Ο τυχερός παίκτης, που ήταν μαζί με τον αδελφό του, επισκέφθηκε πρακτορείο ΟΠΑΠ για να αγοράσει ένα ΣΚΡΑΤΣ «για το καλό των εορτών», όπως είπε. Όταν έξυσε το δελτίο και διαπίστωσε ότι είχε κερδίσει, μοιράστηκε τη χαρά του με τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν στο πρακτορείο. Όπως είπε, το ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια και ιδιαιτέρως η «Εφτάτυχη Γάτα», που του χάρισε και το μεγάλο έπαθλο.