Skip to main content

Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για 203 θέσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για 203 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου, σύμφωνα με την προκήρυξη 6Κ/2017 του ΑΣΕΠ.

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, στις 14:00, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για 203 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου (υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής), σύμφωνα με την προκήρυξη 6Κ/2017 του ΑΣΕΠ.

Πρόκειται για θέσεις μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr - Πολίτες - Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα ΣΤ' της προκήρυξης (ΦΕΚ 17/19-5-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι την Τρίτη 4 Ιουλίου, ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 6Κ/2017
ΤΘ 14308
Αθήνα ΤΚ 11510,
αναγράφοντας στον φάκελο την κατηγορία ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, της οποίας θέσεις διεκδικούν.