Skip to main content

Έως 31 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος με λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα, με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές, αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φθάσει τοπικά τα 6 μποφόρ

Στην Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι άστατος. Συγκεκριμένα αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στην Θράκη και βαθμιαία στην Μακεδονία. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 και βαθμιαία στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 32 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αρχικά ο καιρός αναμένεται αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 21 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, με ένταση 3 ως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 ως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: στις παραθαλάσσιες περιοχές, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).