Skip to main content

Έως 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις και με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ανατολικά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρες βροχές και στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μικρή πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου, στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.