Skip to main content

Έως τους 36 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.