Skip to main content

Επαφές Μάρδα για τις λουτροπόλεις της Θεσσαλονίκης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και το τυροκομείο του Μ. Παναγιωτίδη, ο οποίος βραβεύθηκε ως ο καλύτερος αγρότες της χώρας πριν δύο χρόνια

Τον Συνεταιρισμό Γυναικών των Ν. Καλλινδοίων επισκέφθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, και συζήτησε τα προβλήματα των δομών τέτοιας μορφής, που παράγουν και προσφέρουν στους καταναλωτές χειροποίητα προϊόντα. Ακολούθως επισκέφθηκε την κτηνοτροφική μονάδα-τυροκομείο του Μ. Παναγιωτίδη στην περιοχή Πλατεία του Ζαγκλιβερίου. Ο κ. Παναγιωτίδης είχε βραβευθεί ως ο καλύτερος αγρότης της χώρας πριν δυο χρόνια, συμμετέχοντας και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό στο  αντικείμενό του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προηγήθηκε συνεργασία για δεύτερη φορά με το δήμαρχο Βόλβης τον κ. Διαμαντή Λιαμά με τον οποίο ξανασυζήτησε το θέμα της αξιοποίησης των λουτρών της Ν. Απολλωνίας, αρμοδιότητας του Δήμου. Ο κ. Μάρδας, αναφέρεται στην ίδια ενημέρωση, «προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τον δήμο στο θέμα αυτό, προσφέροντας την τεχνογνωσία που διαθέτουν συνεργάτες του με αντικείμενο τη σύνταξη διακηρύξεων για διεθνείς διαγωνισμούς». Για το συγκεκριμένο θέμα και ιδιαίτερα για τα λουτρά του Λαγκάδα και τις προοπτικές αξιοποίησης του ξενοδοχείου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του, είχε επίσης συνάντηση με τον δήμαρχο Λαγκάδα τον Γ. Καραγιάννη.

Ο κ. Μάρδας, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Υπουργείο Εξωτερικών, καταλήγει η ενημέρωση, «ασχολήθηκε επισταμένα με το πρόβλημα της αξιοποίησης των λουτροπόλεων της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάτες του γραφείου του εκπόνησαν πολυσέλιδη αναλυτική μελέτη, την οποία κατέθεσαν ακολούθως στο Υπουργείο Τουρισμού».