Skip to main content

Επανεξελέγη πρόεδρος στο Επιμελητήριο Πιερίας ο Χατζηχριστοδούλου

Το σύνολο των εδρών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας έλαβε ο συνδυασμός «Επιμελητηριακή Πορεία», με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

Με ποσοστό 91% επανεξελέγη πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου με το συνδυασμό του, «Επιμελητηριακή Πορεία», να καταλαμβάνει και τις 21 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στις εκλογές, που διενεργήθηκαν στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου, συμμετείχε και η «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ρούτσα.

Χαμηλή ήταν η συμμετοχή των μελών, καθώς από τους 6.759 που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν τα 2.233 μέλη.

Ικανοποιημένος από την πορεία της εκλογικής διαδικασίας και την προσέλευση του κόσμου δήλωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου. «Στο Επιμελητήριο Πιερίας ψήφισε ένας στους τρεις. Είμαι ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, ιδίως αν λάβει κανείς υπόψη του ότι οι εκλογές διενεργήθηκαν στη χειρότερη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας αλλά και το γεγονός ότι συμμετείχαν μόνο δύο συνδυασμοί. Θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους και των δύο συνδυασμών για την άψογη παρουσία τους καθώς διαφύλαξαν το κύρος του θεσμού και ζήτησαν με αξιοπρέπεια την ψήφο. Ευχαριστώ, επίσης, την εκλογική επιτροπή και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Πιερίας για την καθοριστική συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και για την άριστη δουλειά τους».

Όπως τόνισε, το μεγάλο ποσοστό που έλαβε ο συνδυασμός του είναι η επιβεβαίωση ότι ο κόσμος επιδοκιμάζει το έργο του και πιστεύει σε αυτόν. «Ευχαριστώ, λοιπόν, τους επιχειρηματίες συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την ψήφο τους. Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και τώρα είναι η ώρα για σκληρή δουλειά. Η παρούσα θητεία είναι πολύ δύσκολη γιατί έχουμε ως αντίπαλο το δυσχερές οικονομικό και επιχειρηματικό κλίμα. Τα μέλη μας θέλω να γνωρίζουν ότι το Επιμελητήριο Πιερίας θα συνεχίζει με το ίδιο σθένος να στέκεται δίπλα τους και να στηρίζει το επιχειρείν και τους αναπτυξιακούς στόχους του τόπου», δήλωσε.