Skip to main content

Eπενδύσεις και σταθερότητα ζητούν οι επιχειρηματίες του τουρισμού

Διευκόλυνση των τουριστικών επενδύσεων, σταθερότητα και μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης ζητούν οι επιχειρήσεις του τουρισμού, ανέφερε η υπ. Τουρισμού.

Διευκόλυνση των τουριστικών επενδύσεων, σταθερότητα και μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης ζητούν οι επιχειρήσεις του τουρισμού προκειμένου να διατηρηθεί η ανοδική του πορεία.

Όπως σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά κατά τη διάρκεια του 26ου ετήσιου συνεδρίου του ελληνο-αμερικανικού επιμελητηρίου, στόχος είναι η Ελλάδα να καταστεί ένας από τους πέντε δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως,  ενώ προτεραιότητα του υπουργείου το επόμενο διάστημα θα είναι το ξεπάγωμα επενδυτικών σχεδίων.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel Ανδρέας Στυλιανόπουλος τόνισε τη σημασία εκσυγχρονισμού του ελληνικού τουριστικού προϊόντος,  συμπληρώνοντας πως μετά τα γεγονότα στην Τουρκία είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί αρνητικά η ελληνική κρουαζιέρα.

Την ανάγκη για ποιοτικές τουριστικές παροχές επεσήμανε και ο Tim Ανανιάδης, γενικός διευθυντής των Hotel Grande Bretagne & King George,  ενώ τέλος ο  CEO του αεροδρομίου Αθηνών Γιάννης Παράσχης μίλησε για τις θετικές προοπτικές που εξακολουθεί να έχει ο προορισμός της πρωτεύουσας.