Skip to main content

Επέστρεψε από τη Φλόριντα η οικογένεια Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του αναχώρησαν χθες από τη Φλόριντα, έπειτα από την επίσκεψη που πραγματοποίησαν με στόχο να υποστηρίξουν την περιοχή, που επλήγη από την πετρελαιοκηλίδα που διέ
Ο Αμερικανός πρόεδρος και η οικογένειά του αναχώρησαν χθες το απόγευμα από τις ακτές της Φλόριντας, έπειτα από την 24ωρη επίσκεψη που πραγματοποίησαν με στόχο να υποστηρίξουν την περιοχή, που επλήγη επίσης από την πετρελαιοκηλίδα που διέρρευσε μετά την έκρηξη σε εξέδρα της ΒΡ.

Ο Ομπάμα, η σύζυγός του Μισέλ και η νεότερη κόρη τους Σάσα -η πρωτότοκη Μάλια βρίσκεται σε θερινή κατασκήνωση- παρέμειναν στο παραθεριστικό θέρετρο Πάναμα Σίτυ, όπου έφθασαν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Χθες το πρωί, οι Ομπάμα συμμετείχαν σε μία περιήγηση στα ανοικτά του Κόλπου Σεντ Άντριους με ένα παλαιό σκάφος του αμερικανικού ναυτικού, που πλέον έχει μετατραπεί σε τουριστικό πλοίο.

Μετά τον θαλασσινό τους περίπατο, η προεδρική οικογένεια επιβιβάσθηκε το απόγευμα στο προεδρικό αεροσκάφος Air Force One και επέστρεψαν στην Ουάσιγκτον.

Μετά την επίσκεψη αστραπή, οι Ομπάμα θα επιστρέψουν την Πέμπτη, τούτη τη φορά συνοδευόμενοι από την Μάλια, στο θέρετρο του Μάρθα΄ς Βίνγιαρντ, όπου θα παραθερίσουν οικογενειακά έως τις 29 Αυγούστου.