Skip to main content

Επέστρεψε ο Σαβίνι, τετ-α-τετ Χάβου-βασικών

Η επιστροφή του Μίρκο Σαβίνι στην ενεργό δράση –τουλάχιστον σε επίπεδο προπόνησης- είναι γεγονός. Ατομικό για Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Μαλεζά. Στο γυμναστήριο ο «Μούσλι». Χαλάρωμα και ανάλυση της χθεσι
Η επιστροφή του Μίρκο Σαβίνι στην ενεργό δράση –τουλάχιστον σε επίπεδο προπόνησης- είναι γεγονός. Ο Ιταλός αμυντικός προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα (μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Μπριζ) και έδειξε ότι μπορεί σύντομα να αποτελέσει λύση για τον Μάκη Χάβο, ιδίως δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην αμυντική του γραμμή. Μαλεζάς, Μπουσαϊντί και Σνάουτσνερ γυμνάστηκαν ατομικά, με τον τελευταίο να αποχωρεί νωρίτερα από τους άλλους δύο, ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησε θεραπεία στο γυμναστήριο.
Οι βασικοί της χθεσινής αναμέτρησης, πλην Γκαρσία και Βιτόλο, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο, έκαναν χαλάρωμα και διατατικές ασκήσεις, αναλύοντας, παράλληλα, με τον Μάκη Χάβο τα αίτια της χθεσινής μέτριας εμφάνισης, αλλά και συζητώντας, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με τη Λάρισα στο «AEL FC ARENA».