Skip to main content

Επέστρεψε στη Super League ο Άρης, 2-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν την ηπειρωτική ομάδα επισφραγίζοντας την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 1.478 ημέρες!

Τέλος στο μαρτύριο τεσσάρων ετών μακριά από τη Super League έβαλε και τυπικά σήμερα ο Άρης κερδίζοντας με 0-2 την ΑΕ Καραϊσκάκης στην «Άρτα».

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού επισφράγισε και τυπικά την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου φτάνοντας τους 70 βαθμούς στο πρωτάθλημα, 1 πίσω από τον 1ο ΟΦΗ (κέρδισε 0-1 τον Απόλλωνα Πόντου) και 10 μπροστά από την 3η Παναχαϊκή (κέρδισε άνευ αγώνα 3-0 τον Αχαρναϊκό).

Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» άνοιξε στο 13΄όταν ο Διαμαντόπουλος επιχείρησε γέμισμα, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Καραγιαννίδη και κατέληξε στον Κάσσο που με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Την επικράτηση των Θεσσαλονικέων επισφράγισε στο 44΄ο Σόουζα που με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μέλκα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 0-2.

Oι συνθέσεις: 

ΑΕ Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Μέλκας (46’Ραχιώτης), Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (38′ Νικολόπουλος), Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Δημητριάδης (69′ Ευαγγέλου), Ρανγκέλοφ, Λουκίνας,

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Κάσσος, Μπαργκάν (82′ Μουμίν), Πλατέλλας (72′ Πλατέλλας), Διαμαντόπουλος (85′ Μπαστακός).