Skip to main content

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΠΑΟΚ - Κανονικά Χατσερίδης,Καντουρί (vid)

O Zαμπά μπήκε στο πρώτο κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό ενώ ο Μουλέν ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο στο γήπεδο

Μετά από ένα απαραίτητο διήμερο ρεπό, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη δουλειά, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία (δείτε εδώ), η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου σταδίου της φετινής προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο προπονητικό κέντρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ και το… μενού που τους επιφύλαξε το τεχνικό επιτελείο ήταν ιδιαίτερο απαιτητικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ, εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, το άλλο εκτελούσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους γυμναστές. Στο φινάλε διεξήχθη μίνι δίτερμα.

Οι Εβγέν Χατσερίδης και Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχαν κανονικά σε όλη την προπόνηση.

Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο πρώτο κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τιμπό Μουλέν βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα και ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο. Ατομικά προπονήθηκε και ο Ντοριάν Λεβέκ.

Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί εις διπλούν στη Νέα Μεσημβρία, στις 09:30 και στις 19:00.