Skip to main content

Καμίνια: Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της

«Και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά», φέρεται να λέει η 48χρονη μητέρα - Στο σχολείο της επέστρεψε η 14χρονη

Σοκ και πολλά ερωτηματικά συνεχίζει να προκαλεί η υπόθεση της 14χρονης που φέρεται να μαχαίρωσε 8 φορές τη μητέρα της ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στα Καμίνια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της ανήλικης μεταξύ μητέρας και κόρης δεν υπάρχει η παραμικρή αντιδικία, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για το περιστατικό.

Ο δικηγόρος της 14χρονης πρόσθεσε ότι το κορίτσι έχει επιστρέψει στο σχολείο κατόπιν σχετικής απόφασης ανακριτή και εισαγγελέα ενώ μετά την επίθεση παρακολουθείται από ειδικί ψυχολόγο όπως ζήτησαν οι δικαστικές Αρχές.

Δεν θα πάει φυλακή

«Το παιδί είναι κάτω από 15 ετών και κατά τον νόμο είναι ακαταλόγιστη» σημείωσε μιλώντας στο newsit.gr, προσθέτοντας ότι μπορεί να της επιβληθεί κάποια ποινή η οποία όμως δεν θα καταλογιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη βρίσκεται σε επικοινωνία με την κόρη της ενώ φέρεται να λέει σε συγγενείς «και εγώ θα γίνω καλά, και όλοι θα γίνουμε καλά».

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν το ένα από τα δύο δίδυμα κορίτσια πετάχτηκε από το κρεβάτι της, κατευθύνθηκε προς την κουζίνα, όπου άρπαξε ένα μαχαίρι και στη συνέχεια πήγε στο σαλόνι, όπου κοιμόταν η μητέρα της σε ράντσο και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Η μητέρα του κοριτσιού, με αίματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια την δεύτερη κόρη της, που ξύπνησε, κατάφερε να πάρει το μαχαίρι που κρατούσε η δίδυμη αδερφή της και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

«Θεέ μου τι έκανα!» μονολογούσε η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της, που φαινόταν να τα έχει χαμένα, ενώ τηλεφώνησε στον σύντροφο της μητέρας της, που μένει κοντά, για να βοηθήσει. Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τόσο τη μητέρα, όσο και το παιδί, που διακομίσθηκε στο Παίδων.

Το κορίτσι φαινόταν να τα έχει χαμένα και να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των κοριτσιών, αν και χωρισμένοι, διατηρούσαν άριστες σχέσεις και η 14χρονη που μαχαίρωσε την ίδια της τη μητέρα ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια.