Skip to main content

Επικό σχόλιο από Καλαφάτη για Κεδίκογλου και... ΕΡΤ

Μπορεί η εισβολή των απεργών εργαζομένων στη ΓΣ του ΟΛΘ να προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, αλλά οι βουλευτές της ΝΔ δεν έχασαν τη διάθεσή τους.

Μπορεί η εισβολή των απεργών εργαζομένων στη ΓΣ του ΟΛΘ να προκάλεσε αναστάτωση στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στους δημοσιογράφους, ωστόσο οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχασαν το χιούμορ τους.

Παρότι, λοιπόν, η συνέντευξη Τύπου των Κεδίκογλου, Καράογλου, Καλαφάτη και Αναστασιάδη, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο εντευκτήριο του ΟΛΘ, λόγω της επεισοδιακής διακοπής, αποφασίστηκε, την τελευταία στιγμή, οι δηλώσεις των «γαλάζιων» βουλευτών να πραγματοποιηθούν στο Μακεδονία Παλλάς. 

Οι δημοσιογράφοι μετακινήθηκαν στο γνωστό ξενοδοχείο, αλλά εκεί τους περίμενε μία ακόμη έκπληξη. Στο Μακεδονία Παλλάς δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε κανέναν λόγω εκδήλωσης στο πλαίσιο του επικείμενου γάμου του υιού Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπευθύνους, δεν υπήρχε καν σχετική ενημέρωση για συνέντευξη Τύπου βουλευτών!

Προς στιγμήν επικράτησε ένας μικρός πανικός, άλλοι έμειναν, άλλοι έφυγαν, αλλά εν τέλει η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε, μετά... κόπων και βασάνων, στο αίθριο του ξενοδοχείου.

Η όλη αναστάτωση, όμως, σε συνδυασμό με την κακή συνεννόηση, οδήγησε κάποια από τα τηλεοπτικά συνεργεία σε αργοπορία ή ακόμη και στην απόφαση να μην παρευρεθούν.

Ο Σταύρος Καλαφάτης δεν έχασε καιρό και βρήκε τον... κατάλληλο για να ενημερώσει κάποιο από αυτά, έστω το εγγύτερο στο ξενοδοχείο. «Σίμο, πάρε ένα τηλέφωνο να 'ρθει τουλάχιστον η ΕΡΤ3!», είπε χαρακτηριστικά, περιπαίζοντας τον Συμεών Κεδίκογλου και προκαλώντας ευφορία στους παρευρισκόμενους, μετά από μία δύσκολη, ομολουμένως, ημέρα γι' αυτούς.

Υπενθυμίζεται, βέβαια, ότι ο κ. Κεδίκογλου ήταν αυτός που το 2012, όντας κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε ανακοινώσει το «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοτηλεόραση...