Skip to main content

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για εμπόρους του Τυρνάβου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου διοργανώνει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία και Πρώτες Βοήθειες.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.) διοργανώνει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: Υγιεινή και Ασφάλεια στην Εργασία και Πρώτες Βοήθειες.

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα γίνεται εντελώς δωρεάν και απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων της περιοχής και η διάρκειά του είναι 16 ώρες. Η ημερομηνία διεξαγωγής του προγράμματος είναι από 1/12/2009 έως 10/12/2009. Τα μαθήματα θα γίνονται κατά τις ημέρες που τα εμπορικά καταστήματα είναι κλειστά, Τρίτη και Πέμπτη, απογευματινές ώρες 17:00 – 21:00. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 24920 23232 ή να απευθύνονται στο γραφείο του Συλλόγου, Αγ. Παρασκευής 21 (δίπλα στα ΚΤΕΛ). Θα κρατηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.