Skip to main content

Επίσημη πρώτη για Μπαρμπουνάκη, Δημαρέλο και Διαμαντάκη

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης και Γιώργος Δημαρέλος ευχαρίστησαν τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό τους.

Επίσημη πρώτη σήμερα για τον νέο αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη καθώς και τον νέο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Διαμαντάκη.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, σημειώνοντας ότι το αντικείμενο του Αθλητισμού του είναι γνωστό. Όπως είπε, θα συνεχίσει την επιτυχή αντιμετώπιση των θεμάτων.

Από το νέο του πόστο, αυτό του αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας, συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου και ο Γιώργος Δημαρέλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του από νέο αντικείμενο. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δημαρέλος ήταν αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού.

Ο κ. Διαματάκης συμμετείχε σήμερα για πρώτη φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά την ορκωμοσία του την περασμένη Πέμπτη.

Ο κ. Διαμαντάκης ανέλαβε δημοτικός σύμβουλος ως ο πρώτος επιλαχών της παράταξης «Πρωτοβουλία», αντικαθιστώντας την Λίνα Λιάκου, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της δημοτικής συμβούλου.

Κατά την ομιλία του ο κ. Διαμαντάκης σημείωσε ότι είναι γνώστης των θεμάτων του δήμου. «Βρίσκομαι σε ένα οικείο περιβάλλον. Είμαι μέλος της Πρωτοβουλίας έως το 2006 και έχω παρακολουθήσει την όλη πορεία της», τόνισε.

Όπως ανέφερε, τα τελευταία 5-6 χρόνια συμμετείχε στις συνεδριάσεις της δημοτικής ομάδας, όπου συζητούνται τα θέματα της πόλης. Εκτίμησε ότι θα είναι γρήγορη η ένταξή του τις διαδικασίες.