Skip to main content

Επίσημο αυτοκίνητο της 82ης ΔΕΘ το SUV Peugeot 300

H εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. για τις ανάγκες της διοργάνωσης παραχωρεί το δημοφιλές SUV Peugeot 3008, βραβευμένο ως Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς 2017

Τα Peugeot είναι τα επίσημα αυτοκίνητα της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, της μεγαλύτερης εκθεσιακής διοργάνωσης των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Γιαννίρης Α.Ε. – επίσημος διανομέας της Peugeot στη Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες της διοργάνωσης παραχωρεί το δημοφιλές SUV Peugeot 3008, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως το Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς 2017, το 9θέσιο Peugeot Traveller VIP, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει πολυτελή και άνετη μετακίνηση στους επιβάτες του, καθώς και το δυναμικό και σύγχρονο Peugeot 208, το πιο επιτυχημένο εμπορικά μοντέλο της μάρκας.

Η Peugeot με παρουσία σε πάνω από 160 χώρες και με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχοντας πραγματοποιήσει 1.919.460 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο το 2016.

Η εντελώς νέα γκάμα των μοντέλων της Peugeot είναι η πιο ανανεωμένη στην ιστορία της, ενώ η υψηλή ποιότητα, ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η οδηγική απόλαυση αποτελούν κοινά χαρακτηριστικά σε όλα τα μοντέλα της.

Τα πάνω από 60 εκατομμύρια πωληθέντα οχήματα αποτελούν την καλύτερη απόδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών της μάρκας εδώ και 127 χρόνια.