Skip to main content

Επίσκεψη αγάπης του Άρη στο Παιδογκολογικό του Ιπποκρατείου (φωτο+vid)

Αντιπροσωπεία των «κιτρινόμαυρων» σε συνεργασία με το ΜΑΖΙ επισκέφθηκε το νοσοκομείο μοιράζοντας χαρά και δώρα στα παιδιά

Το Παιδογκολογικό του Ιπποκρατείου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπία του ποδοσφαιρικού Άρη μοιράζοντας χαρά και δώρα στα παιδιά.

Συγκεκριμένα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, εκπροσωπούμενη από τους Πέτρο Κανακούδη, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Μανώλη Τζανακάκη και Στάθη Φριλίγγο ενώ η κίνηση αυτή έγινε σε συνεργασία με το ΜΑΖΙ (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα).

Οι δηλώσεις του κ. Κανακούδη

«Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν αυτή τη πρωτοβουλία να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα υγείας. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, εύχομαι ο καρκίνος να υπάρχει μόνο ως ζώδιο. Καλή ανάσταση και υγεία σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι πρωτοβουλίες γίνονται είτε ομαδικά, είτε ατομικά. Μπορούν να βοηθήσουν τον κόσμο να αισθανθεί πιο όμορφα και να ξεπεραστούν οι κακές σκέψεις. Καλό είναι να γίνονται τέτοιες ενέργειες σε όλο τον κόσμο. Συγχαρητήρια και πάλι για όποιον σκέφτηκε να έρθουμε σήμερα εδώ».

Οι δηλώσεις του κ. Φριλίγγου

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον σύλλογο διότι είναι πραγματικά μια σπουδαία δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι. Ο Άρης πρωτοστατεί σε αυτά τα θέματα. Ήδη θέλει να δώσει μαζί με την ανάσταση που φέτος έχει η ομάδα, ανάσταση και στα παιδιά αυτά να ξεπεράσουν το πρόβλημα αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει πλέον πρόβλημα, γιατί όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για να το σκοτώσουμε. Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε φιλάθλους και μη, και φέτος με τον Άρη να απολαύσουμε αυτό που περιμένουμε».