Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ EPSILON Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ - «ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΠΡΩΤΙΑ»

Τι είπε ο ομογενής επιχειρηματίας για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, τη «γραμμή» του, τους στόχους του και τη μετακόμιση σε νέες εγκαταστάσεις

Την πρώτη του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά και την τυπική ολοκλήρωση της απόκτησης του σταθμού από εταιρεία συμφερόντων του.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έτυχε θερμής υποδοχής από τους εργαζόμενους στο τηλεοπτικό κανάλι, με τους οποίους είχε έναν ανοιχτό διάλογο στη διάρκεια του οποίου περιέγραψε τους βασικούς στόχους του για το Epsilon.

«Το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα είναι ισορροπημένο, ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία» τόνισε απαντώντας σε ερώτηση εργαζόμενου στο κανάλι, αφού ο ίδιος μετά τις ανακοινώσεις που έκανε, θέλησε να κάνει και διάλογο με τους υπαλλήλους. Όπως ανέφερε, υπεύθυνοι για το χτίσιμο του νέου προγράμματος του σταθμού θα είναι ο Γενικός Διευθυντής του σταθμού, ο Βρετανός Εντ Χολ και η ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αν με ρωτάτε για την πολιτική του σταθμού, θα σας πω ότι δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι υπάρχουν ειδικοί και επαγγελματίες τους οποίους εμπιστεύεται.

«Όσο υπάρχει ο πρώτος, αυτός είναι και ο στόχος μου. Με ενδιαφέρει μόνο η πρωτιά» είπε, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για την επιτυχία αλλά σκληρή δουλειά. Η δική μου επιχείρηση, εξαρτάται από τη δική σας δουλειά, εσείς με κάνετε καλύτερο», επισήμανε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι θέλει «οι εργαζόμενοι του Εψιλον να περπατούν στην Αθήνα και να τους καταλαβαίνει ο κόσμος ότι εργάζονται στο Epsilon επειδή θα είναι χαρούμενοι».

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι είναι θέμα χρόνου η μετακόμιση του σταθμού σε νέες εγκαταστάσεις - σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ήδη αποφασίσε τη μεταφορά του καναλιού στις παλιές εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία. «Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στο χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ήδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον», είπε και πρόσθεσε: «Όποιος θέλει να είναι πλέον στην οικογένειά μας, θα αισθανθεί την αγάπη και την αγκαλιά μου. Όποιος δεν θέλει, μπορεί άνετα να φύγει. Ξέρω όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και σιγά-σιγά μέχρι το τέλος του χρόνου θα τα λύσουμε».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ