Skip to main content

Επίσκεψη στο παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ από παίκτες του ΠΑΟΚ

Παίκτες του συλλόγου βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου συνομίλησαν και μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αλλά τεράστιους ήρωες της καθημερινότητας

Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Κάθε χρόνο, περίπου 250.000 παιδιά νοσούν από καρκίνο, από τα οποία μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα. Στην χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως λευχαιμία.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πραγματοποίησαν σήμερα μια ιδιαίτερη επίσκεψη στην Παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για να στηρίξουν τα παιδιά που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Ιωσηφίδης καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 – Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντώνης Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας –βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και μοίρασαν πολλά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αλλά παράλληλα «τεράστιους» ήρωες της καθημερινότητας.

Τα μέλη των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και του PAOK ACTION ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο της κλινικής και δέχθηκαν τις ευχαριστίες των ανθρώπων του ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του Δικεφάλου και του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ενισχύει το έργο της Κλινικής.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του PAOK ACTION κ. Αναστάσιος Οσιπίδης δήλωσε «Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρει χαρά, αγάπη και χαμόγελο σε μια κλινική που πραγματικά μάχεται για τη ζωή και χαρίζει ζωή. Εδώ και χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης – χωρίς τυμπανοκρουσίες – είναι δίπλα στο πολύ σημαντικό αυτό έργο και θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις».