Skip to main content

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή στην Παλαιά ΕΟ Καβάλας-Θεσσαλονίκης

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήματα ελέγχου και ακολούθησε καταδίωξη. Μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες.

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή παράτυπων μεταναστών σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης τον συνέλαβαν για παράνομη μεταφορά δέκα αλλοδαπών.

Πρόκειται για 40χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς - προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας και αντίστασης.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, ωστόσο ο 40χρονος οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα.

Σε περιοχή της Νέας Απολλωνίας εγκατέλειψε το παραπάνω όχημα και αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός, πλην όμως έπειτα από αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κατά την ακινητοποίησή του ο 40χρονος, απώθησε τους αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μετέφερε στο παραπάνω όχημα δέκα αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα την προηγούμενη ημέρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου (Ν. Έβρου) με τη βοήθεια συνεργών του.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.