Skip to main content

Η απάντηση του ιδιοκτήτη για το εργαστήριο Νανοτεχνολογίας ΑΠΘ

Στην επιστολή του, ο κ. Κωνσταντίνος Φαραζάς κατηγορεί τον υπεύθυνο του εργαστηρίου, καθηγητή, Στέργιο Λογοθετίδη, για σωρεία παραβάσεων.

Ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα του εργαστηρίου Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ και τις καταγγελίες του επικεφαλής του εργαστηρίου για ζημιές ύψους 150.000 ευρώ που φέρονται να έχουν προκύψει, στο πλαίσιο της διαμάχης των στελεχών του εργαστηρίου με τους ιδιοκτήτες του ακινήτου όπου αυτό στεγάζεται, δημοσιοποιεί ένας εκ των ιδιοκτητών. 

Στην επιστολή του, ο κ. Κωνσταντίνος Φαραζάς κατηγορεί τον υπεύθυνο του εργαστηρίου, καθηγητή Στέργιο Λογοθετίδη για σωρεία παραβάσεων.

Συγκεκριμένα, περιγράφει το χρονικό της μίσθωσης αλλά και της αποβολής, παρουσιάζοντας την δική του πλευρά όσον αφορά τα γεγονότα και αρνείται τα όσα του καταλογίζει ο καθηγητής. 

«Οι συνεχείς καταγγελίες, τα ψεύδη και η προσβολή του ονόματος μας δεν καλύπτουν την προχειρότητα με την οποία σχεδίασε το εργαστήριο χωρίς χρονική πρόβλεψη και υποδομή και ευρισκόμενος προ αδιεξόδου έχασε το μέτρο συμπεριφοράς και αξιοπρέπειας θεωρώντας τον εαυτό του κυρίαρχο των πάντων», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Φαραζάς στην επιστολή του και προσθέτει:

«Λυπούμαστε πραγματικά για τον τρόπο με τον οποίο ο κ.Λογοθετίδης ευτελίζει το ίδρυμα που υπηρετεί τόσα χρόνια και απορούμε τι παράδειγμα δίνει στους φοιτητές και φοιτήτριες του με τις παράνομες πράξεις του».

Δείτε εδώ αναλυτικά τις θέσεις του κ. Φαραζά.