Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητά την άμεση υπογραφή των συμβάσεων αναφορικά με τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές φτώχειας των δήμων

Απλήρωτοι παραμένουν από το Νοέμβριο οι χίλιοι και πλέον εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές φτώχειας των δήμων με κίνδυνο να διακοπεί το πρόγραμμα, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης σε επιστολή του προς την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο κ. Πατούλης τονίζει, ότι εξαιτίας της καθυστέρησης στην υπογραφή των προγραμματικών συμβάσεών υπάρχει «σοβαρός κίνδυνος διακοπής του προγράμματος από το οποίο ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των λειτουργικών δαπανών του».

Ζητεί την άμεση υπογραφή των συμβάσεων και ενόψει της λήξης του, τέλη του μηνός, επαναδιατυπώνει την πάγια θέση της ΚΕΔΕ, για συνέχιση του υφιστάμενου προγράμματος και των συμβάσεων εργασίας του προσωπικού, έως την πραγματική τους ένταξη μέσω των Π.Ε.Π. στο ΕΣΠΑ 2014-2020, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ